Health Preventie Nederland

AVE behandeling

healt preventie nederland

Jade Massagebed

Het Jade Massagebed is bij uitstek geschikt voor een intensieve massage middels JADE-stenen ondersteund door infrarood warmte.
Het Jade Massagebed wordt veel gebruikt door mensen met rugklachten. Dagelijks gebruik van het bed verlicht bij veel mensen de klachten.De ingebouwde rollers bewegen langzaam over de rug en zorgen voor een intensieve massage van de ruggenwervel gebied. De verwarmde rollers zorgen voor een intensieve warmte direct op de spieren. De warmte verbeterd de doorbloeding van de spieren waardoor de massage effectiever wordt.

Infrarood
Het Jade Massagebed heeft 2 infraplaten die werken op basis van F.I.R. infrarood. (Far Infrared Radiation – Verre infrarode Straling). Infrarood is niet anders dan niet zichtbaar licht. De infrarood straling zorgt voor verbetering van de bloedsomloop, daarnaast heeft het een positieve invloed op tal van functies in het lichaam en is het ondersteunend aan het herstel van veel kwalen en ziekten.
Accupressuur en Moxatherapie
Naast de verwarmde rollers is het Jade Massagebed voorzien van warmte “projectoren” (infrarood straling), hiermee wordt ingespeelt op de Moxatherapie, waarbij warmte wordt overgebracht naar de accupuntuurpunten in het lichaam. accupuntuurpunten in het lichaam.
Het Jade Massagebed speelt in het effect van accupressuur, waarbij de bewegende massagerollers langs een aantal belangrijke accupuntuur punten komen welke zitten langs de wervelkolom. De rollers bereiken het gebied van de hals tot aan het heiligbeen.
Massage van de wervelkolom heeft een positief effect op het kalmeren van het zenuwstelsel, het verminderd stress en heeft een positief effect op de bloedscirculatie.
Incl 2 verschillende jadesteen verwarmde hand massage consoles ter bevordering van de bloedcirculatie in de opper en lederhuid.
Geeft ontspanning, versterkt de vitaliteit en ontstrest.

Binckhorstlaan 135 2516 BA Den Haag

Onze openingstijden zijn:

Ma t/m vrij 9:00 uur - 18.00 uur
Za: 9.00 uur - 14.00 uur.
Zo: gesloten